Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Artvin Yusufeli Yangın : Artvin'in Yusufeli ilçesi Yaylalar köyündeki yangının ..., Yangın çevredeki bazı evlere de sıçrarken yangını söndürmeye yönelik çalışmalar sürdürülüyor.

Artvin Yusufeli Yangın : Artvin'in Yusufeli ilçesi Yaylalar köyündeki yangının ..., Yangın çevredeki bazı evlere de sıçrarken yangını söndürmeye yönelik çalışmalar sürdürülüyor.. Edinilen bilgiye göre, ilçenin arıklı mahallesinde birol alkan'a it. Artvin'in yusufeli i̇lçesinde çıkan yangında 3 ev ve 1 ahır ile samanlık tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. Artvin valisi yılmaz doruk yangınla ilgili yaptığı açıklamada. Artvin'in yusufeli ilçesinde bir köyde yangın çıktı. Artvin'in yusufeli i̇lçesinde çıkan yangında 3 ev ve 1 ahır ile samanlık tamamen yanarak i̇tfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren çalışması sonrası yangın kontrol altına alınarak günün ilk ışıklarıyla.

Anadolu ajansı, dha, i̇ha tarafından geçilen tüm artvin haberleri, bu bölümde. Kısa sürede büyüyen yangının çevredeki evlere. Artvin yusufeli'nin dereiçi köyünde yangın felaketi yaşanıyor. Rüzgarın etkisi ile büyüyen yangında şuana kadar 10 ev kül oldu. Artvin'in yusufeli ilçesi dokumacılar köyünde bir evde bugün akşam saatlerinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Artvin | Yusufeli'de 40'a Yakın Ev Kül Oldu
Artvin | Yusufeli'de 40'a Yakın Ev Kül Oldu from www.politikars.com
Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde öğle saatlerinde ahşap bir evde yangın çıktı. Artvin'in yusufeli ilçesinde bir evde yangın çıktı. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde çıkan yangın 50'ye yakın eve sıçradı. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dokumacılar köyünde, müstakil olan ahşap evde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek, diğer evlere sıçradı. Artvin'in yusufeli ilçesi sahlepçiler köyünde bugün öğle saatlerinde çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Artvin'in yusufeli ilçesi sahlepçiler köyünde bugün öğle saatlerinde çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.alınan bilgiye göre, ilçenin sahlepçiler köyünde bugün öğle saatlerinde henüz. Yangın köydeki diğer evlere de sıçrarken, yangını söndürmek için yusufeli belediyesi i̇tfaiye ekipleri bölgeye gönderildi. Artvin'in yusufeli ilçesinde yangın paniği yaşandı.

Artvin'in yusufeli ilçesinde bir köyde yangın çıktı.

Artvin yusufeli'nin dereiçi köyünde yangın felaketi yaşanıyor. Rüzgarın ve sıcak havanın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın. Yangın köydeki diğer evlere de sıçrarken, yangını söndürmek için yusufeli belediyesi i̇tfaiye ekipleri bölgeye gönderildi. Anadolu ajansı, dha, i̇ha tarafından geçilen tüm artvin haberleri, bu bölümde. Artvin valisi yılmaz doruk yangınla ilgili yaptığı açıklamada. Artvin'in yusufeli i̇lçesinde çıkan yangında 3 ev ve 1 ahır ile samanlık tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. 10 evin kullanılamaz hale geldiği yangında, alevlerin arasında kalan miktat. Artvin'in yusufeli ilçesinde yangın çıktı mı? Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde öğle saatlerinde ahşap bir evde yangın çıktı. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı yüncüler köyünde, bugün öğle saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangının çevredeki evlere. Yangın çevredeki bazı evlere de sıçrarken yangını söndürmeye yönelik çalışmalar sürdürülüyor. Gerekli müdahaleler afad koordinasyonunda yapılmaktadır.

Artvin'in yusufeli ilçesinde yangın paniği yaşandı. Çıkan yangında 10'un üzerinde ev alev alırken. Artvin'in yusufeli i̇lçesinde çıkan yangında 3 ev ve 1 ahır ile samanlık tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. Artvin yusufeli'nin dereiçi köyünde yangın felaketi yaşanıyor. Artvin'in yusufeli i̇lçesinde çıkan yangında 3 ev ve 1 ahır ile samanlık tamamen yanarak kısa sürede büyüyen yangın çevredeki evlere sıçradı.

Artvin'in Yusufeli ilçesi Dereiçi köyündeki yangın kontrol ...
Artvin'in Yusufeli ilçesi Dereiçi köyündeki yangın kontrol ... from www.bafrahaber.com
Gerekli müdahaleler afad koordinasyonunda yapılmaktadır. Tek katlı müstakil evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Edinilen bilgiye göre, ilçenin arıklı mahallesinde birol alkan'a it. Artvin'in yusufeli ilçesi dokumacılar köyü sahlepçiler mahallesinde bugün öğle saatlerinde çıkan yangın kontrol altına alındı. Artvin'in yusufeli i̇lçesinde çıkan yangında 3 ev ve 1 ahır ile samanlık tamamen yanarak kısa sürede büyüyen yangın çevredeki evlere sıçradı. 50'ye yakın evde hasar oluştu. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyü'nde bir evde çıkan yangın çevredekilere evlere de sıçradı. Anadolu ajansı, dha, i̇ha tarafından geçilen tüm artvin haberleri, bu bölümde.

Artvin'in yusufeli ilçesinde bir evde yangın çıktı.

Artvin valisi yılmaz doruk yangınla ilgili yaptığı açıklamada. Yangın köydeki diğer evlere de sıçrarken, yangını söndürmek için yusufeli belediyesi i̇tfaiye ekipleri bölgeye gönderildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, alevlerin köydeki diğer evlere sıçramaması için yoğun çalışma yürütülüyor. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dokumacılar köyünde, müstakil olan ahşap evde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek, diğer evlere sıçradı. Artvin'in yusufeli i̇lçesinde çıkan yangında 3 ev ve 1 ahır ile samanlık tamamen yanarak kısa sürede büyüyen yangın çevredeki evlere sıçradı. Artvi̇n valisi yılmaz doruk, yusufeli ilçesinin yüncüler köyüne bağlı dabget mahallesi'nde öğlen saatlerinde bir evde yangın çıktığını belirtti. Artvin'in yusufeli ilçesi dokumacılar köyünde bir evde bugün akşam saatlerinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve jandarma ekipleri. Artvin'in yusufeli i̇lçesinde çıkan yangında 3 ev ve 1 ahır ile samanlık tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. Artvin'in yusufeli ilçesi sahlepçiler köyünde bugün öğle saatlerinde çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.alınan bilgiye göre, ilçenin sahlepçiler köyünde bugün öğle saatlerinde henüz. Artvin'in yusufeli i̇lçesinde çıkan yangında 3 ev ve 1 ahır ile samanlık tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyü'nde bir evde çıkan yangın çevredekilere evlere de sıçradı. Artvin'in yusufeli ilçesi yüncüler köyünde çıkan yangında ilk rüzgarın ve sıcak havanın etkisi ile kısa sürede büyüyen yangın mahalledeki ahşap evleri sararken.

10 evin kullanılamaz hale geldiği yangında, alevlerin arasında kalan miktat. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyü'nde bir evde çıkan yangın çevredekilere evlere de sıçradı. Tek katlı müstakil evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Kısa sürede büyüyen yangının çevredeki evlere. 50'ye yakın evde hasar oluştu.

Artvin'in Yusufeli ilçesinde yangın! Alevler çevredeki ...
Artvin'in Yusufeli ilçesinde yangın! Alevler çevredeki ... from imgrosetta.mynet.com.tr
Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyü'nde bir evde çıkan yangın çevredekilere evlere de sıçradı. Kısa sürede büyüyen yangının çevredeki evlere. Soruları artvin'in yusufeli ilçesi yüncüler köyünde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 10'a yakın ahşap ev. Gündem artvin yusufelide yangın 10a yakın ev alevlere teslim oldu. Muhtar sabri duman, köyümüzde büyük bir felaket yaşanıyor dedi. Artvin'in yusufeli ilçesinde yangın paniği yaşandı. Artvin'in yusufeli ilçesi dokumacılar köyünde, tek katlı ahşap evde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle bitişikteki evlere sıçradı. Alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılarak çevredeki evlere de sıçradı.

50'ye yakın evde hasar oluştu.

Anadolu ajansı, dha, i̇ha tarafından geçilen tüm artvin haberleri, bu bölümde. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde çıkan yangın 50'ye yakın eve sıçradı. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde bir evde çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle çevredeki evlere sıçradı. Muhtar sabri duman, köyümüzde büyük bir felaket yaşanıyor dedi. Artvin'in yusufeli ilçesinde bir köyde yangın çıktı. Artvin'in yusufeli ilçesi sahlepçiler köyünde bugün öğle saatlerinde çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde öğle saatlerinde ahşap bir evde yangın çıktı. Artvin'in yusufeli ilçesi sahlepçiler köyünde bugün öğle saatlerinde çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.alınan bilgiye göre, ilçenin sahlepçiler köyünde bugün öğle saatlerinde henüz. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde bir evde çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle çevredeki evlere sıçradı. Artvin'in yusufeli i̇lçesinde çıkan yangında 3 ev ve 1 ahır ile samanlık tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. Artvin'in yusufeli ilçesi yüncüler köyünde çıkan yangında ilk rüzgarın ve sıcak havanın etkisi ile kısa sürede büyüyen yangın mahalledeki ahşap evleri sararken. Vali yılmaz doruk, ilçeye bağlı dokumacılar köyü sahlep mezrasında yangın çıktığını söyledi. Artvin yusufeli'nin dereiçi köyünde yangın felaketi yaşanıyor.

Rüzgarın etkisi ile büyüyen yangında şuana kadar 10 ev kül oldu artvin yangın. Muhtar sabri duman, köyümüzde büyük bir felaket yaşanıyor dedi.